RK Begraafplaats: Jaarlijkse herdenking Allerzielen

Het is straks weer 2 november, Allerzielen. Ook deze keer is er een herdenking gepland bij de RK Begraafplaats. Er is een traditionele viering, met pater Kumar Irudayasamy SDS als celebrant en pater Martin Noordermeer OMI voor de muzikale begeleiding. U bent ook in de gelegenheid om op deze speciale dag het graf van uw geliefde te bezoeken. De poorten zullen open zijn van 07:00 – 20:30 uur. Er zullen bloemen, LED kaarsjes, wijwater, snacks en drank verkocht worden. Ook zullen er speciale tarieven zijn voor de schoonmaak en het opnieuw laten verven van naamplaten.

Ook kinderen hebben vaak moeite met het verwerken van het verlies van een dierbare. Het is belangrijk om de kinderen te leren omgaan met dit verlies. Daarom worden kinderen die van nabij het verlies van een dierbare hebben meegemaakt uitgenodigd om de kinderdienst bij te wonen. Op creatieve manier zullen zij leren uiting te geven aan hun gevoelens.

U bent allen van harte welkom!

PROGRAMMA
07:00 Poorten open
10:00 Verkoop
17:00 Traditionele requiemmis met de paters Kumar Irudayasamy en Martin Noordermeer
17:00 Kinderdienst
20:30 Poorten sluiten

OMHOOG Jaargang 66, editie 43, 30 oktober 2022Categorieën:BISDOM, persbericht

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: