Bisdom TV

Zondagse eucharistieviering

Bisdom Paramaribo biedt elke zondag om 10 uur ’s morgens op Apintie TV kanaal 10.1 de eucharistieviering van de zondag aan. Deze heilige mis wordt vooraf opgenomen. Met dank aan Apintie TV en Lucky Store.

De zondagse viering wordt daarnaast geplaatst op het YouTube kanaal van bisdom Paramaribo en gedeeld op de Facebookpagina van bisdom Paramaribo. Hieronder de recente zondagse eucharistieviering.

U kunt de uitzending ook terugzien op de website van Apintie TV. De link hieronder:

Online kerkdiensten op de website van Apintie TV


Een woord van God

De rooms-katholieke kerk, de evangelisch Lutherse kerk en de religieuze organisaties in de Interreligieuze Raad van Suriname (IRIS) verzorgen beurtelings het dagelijks tv-programma Een woord van God waar in 10 minuten een boodschap gegeven wordt aan de samenleving. Het programma komt tot stand met medewerking van de Surinaamse regering. De STVS zorgt voor de productie en uitzending, voorlopig tussen 6 en 7 uur ‘s avonds op STVS kanaal 8.1.

Daarnaast worden alle afleveringen door de respectieve religieuze organisaties op hun eigen sociale media accounts geplaatst. Voor de afleveringen van het bisdom Paramaribo kunt u terecht op het YouTube kanaal van bisdom Paramaribo.

Alle afleveringen van alle deelnemende religieuze organisaties kunt u terugzien op een speciale YouTube-kanaal voor Een woord van God.


Vrijwillige bijdrage, donatie en sponsoring

Help Bisdom Paramaribo deze uitzendingen mogelijk te maken. Stort uw bijdrage/donatie hiervoor of voor het werk van het bisdom op een van de volgende rekeningnummers bij de Surinaamsche Bank N.V. ten name van RK BISDOM:
SRD 45.26.376
EUR 04.51.622
USD 04.37.867
In Nederland is het mogelijk uw bijdrage/donatie te storten via stichting Secretariaat Surinaamse Missie (SSSM), p/a Koekoeklaan 4, 5971 CP Grubbenvorst, Nederland. Bankinformatie SSSM: NL78INGB0000120254.

Vergeet niet erbij te vermelden waarvoor u doneert.

Indien u specifieke sponsoring wenst te geven, kunt u altijd contact maken:

E.H. Esteban Kross
Vicaris-Generaal Bisdom Paramaribo
Henck Arronstraat 14
Paramaribo, Suriname
Kantoortijden: 07.00 – 15.00
Telefoon kantoor: 426092
E-mail: vicarisgeneraal@bisdomparamaribo.org

Melvin Mackintosh
Hoofd Dienst Media & Communicatie
RK Bisdom Paramaribo
Henck Arronstraat 14
Paramaribo, Suriname
Mobiel/WhatsApp: +597-8506974
E-mail: m.mackintosh@bisdomparamaribo.org


%d bloggers liken dit: