Toewijding Oekraïne en Rusland aan Onbevlekt Onbevlekt Hart van Maria

Op vrijdag 25 maart zal paus Franciscus Oekraïne en Rusland toewijden aan het Onbevlekte Hart van Maria. Dit zal gebeuren tijdens een boeteviering om 17:00 uur lokale tijd in de Sint-Pietersbasiliek in Rome. De toewijding is een bijzondere manier om Maria’s bescherming en voorspraak te vragen.

De paus heeft zijn broeder-bisschoppen overal in de wereld opgeroepen om dit ook te doen. Met de toewijding willigt de Heilige Vader de wens in van de Oekraïense katholieke bisschoppen die hem onlangs erom hadden gevraagd.

Ook in bisdom Paramaribo zal aan deze oproep gehoor worden gegeven. Mgr. Karel Choennie, die voor het renovatieproject van de grote pastorie in Coronie zal zijn, zal de boeteviering houden in de kerk van Maria Onbevlekt Ontvangen in Mary’s Hope om 12:00 en het toewijdingsgebed bidden.

De live feed van Vatican News:

Vatican News

Hieronder vind u de brief van paus Franciscus aan de bisschoppen in de hele wereld en het toewijdingsgebed.Categorieën:BISDOM, persbericht

Tags: , , ,

1 reply

  1. 🙏🏽🕯️🕯️🌍☮️💕🕯️🕯️🙏🏽

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: