Vacature administratief en logistiek medewerker

De Kathedrale Parochie is op zoek naar een

Administratief & Logistiek Medewerker

Heb je ervaring of affiniteit met administratie, ben je initiatiefvol, discreet, een doorzetter en servicegericht? Ben je belijdend katholiek en wil jij je inzetten voor een organisatie die dienstbaar is aan onze geloofsgemeenschap? Wil jij met trots het werk van onze Kathedrale Parochie ondersteunen? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

DE FUNCTIE: Administratief en logistiek medewerker
Als administratief en logistiek medewerker ondersteun je het Secretariaat, de Manager en de Plebaan van de Kathedrale Parochie bij diverse administratieve en logistieke werkzaamheden. Jij voert zelfstandig werkzaamheden uit waaronder het invoeren en bijhouden van administratieve gegevens, beheren van de agenda, ontvangen en prioriteren van post en email en toezien op de juiste afhandeling. Je ondersteunt bij het opstellen van conceptbrieven, bij het verwerken van teksten en bij redactionele c.q. lay-out werkzaamheden en zorgt voor een geordend en overzichtelijk archief. Jij verzorgt de interne berichtgeving, o.a. via Omhoog, en houdt ook de Facebookpagina bij. Hiernaast ondersteun je bij organisatorische en logistieke voorbereidingen van vergaderingen, evenementen, diensten in de Kathedraal, maakt afspraken met klanten/bezoekers, en bewaakt het proces van de afhandeling. Je begeleidt en houdt toezicht op de werkzaamheden van de Interieurverzorgster en zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is van kantoor- en schoonmaakartikelen. Je draagt op vriendelijke wijze de Kathedraal en ons Bisdom uit.

HET PROFIEL
Je beschikt minimaal over een IMEAO diploma op Administratief/Secretarieel niveau en hebt ruim 2 jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent ervaren in het gebruik van de MS Office pakketten MS-Word, MS-Powerpoint en MS-Excel. Je bent discreet, proactief, verantwoordelijk en daadkrachtig en hebt een hands-on mentaliteit.

HET AANBOD
In deze functie krijg je een redelijke mate van verantwoordelijkheid, ruimte om te leren en te groeien en bij te dragen aan een professionele en levendige katholieke geloofsgemeenschap. Natuurlijk hoort hierbij ook een aantrekkelijk salaris.

Sollicitaties met Curriculum Vitae kunnen tot uiterlijk 31 maart 2022 per e-mail gericht worden aan marilyntsie@gmail.com.

Kathedrale Parochie
Henck Arronstraat 21 | +597 472521 | www.bisdomparamaribo.org

OMHOOG Jaargang 66, editie 11, 20 maart 2022Categorieën:geloof en leven

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: