Mgr. De Bekker 80 jaar

Vorige week zaterdag, 27 april, vierde onze emeritus bisschop, Mgr. Wim de Bekker zijn 80ste verjaardag. Dit deed hij in de kapel van het Sint Vincentius Ziekenhuis, aangezien hij voor medische behandeling er ligt en nog enige tijd zal moeten verblijven. Velen zijn afgekomen op zijn uitnodiging om deze voor hem speciale dag te vieren: de kapel was tot de laatste zitplaats vol, en rondom de kapel waren er extra stoelen en banken geplaatst voor de aanwezigen. Mgr. Choennie kon niet bij de viering aanwezig zijn vanwege een bijzondere verplichting die hij reeds had op Galibi dezelfde dag. Pater Kross en pater Toon hebben in zijn plaats de viering geleid. Het was een prachtige viering, geheel met liederen die door Mgr. De Bekker zelf waren uitgekozen. Aan het eind van de viering werd een speciale felicitatie uitgesproken door de heer Manodj Hindori, directeur van het St. Vincentius Ziekenhuis. In zijn korte toespraak prees hij Mgr. De Bekker voor diens inzet om de band tussen het bisdom en het ziekenhuis te verstevigen en te intensiveren. Na de viering was er gelegenheid tot felicitatie en traktatie in de kantine van het ziekenhuis.

Bijgaand enkele indrukken van de viering. (Foto’s: Gino Rozenblad/Blessed Media)

OMHOOG Jaargang 63, editie 16, 5 mei 2019Categorieën:BISDOM, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: