Sollicitatieoproep directeur Christelijk Pedagogisch Instituut (CPI)

Met ingang van 1 september 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, innovatieve en daadkrachtige kandidaat voor de functie van directeur voor ons instituut. Het Christelijk Pedagogisch Instituut (CPI) is een onderwijsinstelling voor de opleiding leerkrachten.
Eind 2020 is met steun van particuliere donoren en de besturenorganisaties RKBO en EBGS een transformatieproces gestart ‘Professionalisering van de onderwijzersopleiding CPI’. Met dit project is een vernieuwingstraject van onze opleiding ingezet, waarbij de opleiding getransformeerd wordt naar een HBO-opleiding. Het proces is nog steeds gaande.
Als de directeur wordt van u verwacht dat u inspirerend leiding geeft aan veranderingen. Uw belangrijkste opdracht is het verder ontwikkelen van het CPI tot een professionele organisatie die onderwijs verzorgt, dat voldoet aan hoge bachelor standaarden. Dit doet u samen met het team. De directeur legt verantwoording af aan het schoolbestuur.

Taken van directeur CPI

  • Het ontwikkelen en voeren van het onderwijsbeleid.
  • De verdere uitvoering van het reeds ingezet vernieuwingstraject.
  • Het ontwikkelen en voeren van het beleid met betrekking tot dienstverlening naar onze studenten, stageactiviteiten, roosterzaken en examinering
  • Het uitvoeren van beleid op het gebied van personele, financiële en facilitaire zaken, automatisering en communicatie
  • Het leiding geven aan het CPI-team, bestaande uit onderdirecteuren, docenten en onderwijsondersteunend personeel.
  • Het onderhouden van externe betrekkingen. In het bijzonder met de leiding en de scholen van het Rooms Katholiek Bijzonder Onderwijs en Stichting Onderwijs der EBGS.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een directeur met een relevante WO-opleiding, bij voorkeur onderwijskunde. Je hebt een heldere visie op onderwijs en bedrijfsvoering en bent in staat om deze visie om te zetten in operationele doelen passend bij deze tijd. Je bent een daadkrachtige persoon met een hands-on mentaliteit. Je hebt ervaring als integraal manager in het onderwijs en kan mensen inspireren. Je bent representatief en zowel intern als extern het ‘gezicht van de zaak’.
Een achtergrond die aansluit bij het kerkgenootschap het Comité Christelijke Kerken (CCK) en het vermogen om op een open, dynamische wijze om te gaan met de levensbeschouwelijke identiteitsontwikkeling van de docent.
U bent tevens in staat internationale onderwijsontwikkelingen te vertalen naar de Surinaamse context.
Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).

Voor informatie kunt u contact opnemen met S. TJANG-A-SJIN (lid v.h. Schoolbestuur), telefoon/whatsapp +597-8508075.
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 25 augustus 2021 mailen naar steven@tjang-a-sjin.com.

U kunt deze oproep in pdf downloaden:Categorieën:persbericht

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: