In memoriam

Op woensdag 16 december jl. is pater Jan Mul CSsR overleden in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Pater Jan Mul arriveerde als missionaris van de redemptoristen in Suriname op 30 augustus 1961 en heeft gediend als pastoor van o.a. de Sint-Jozefparochie Copieweg, de Sint-Rosaparochie en de Johannes de Doperparochie. Hij keerde terug naar Nederland nadat de Nederlandse provincie der redemptoristen in Suriname in 1997 formeel werd opgeheven. Pater Jan Mul is in besloten kring begraven op dinsdag 22 december 2020. Moge zijn ziel in vrede rusten.Categorieën:BISDOM

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: