Vertrouwde katholieke kalender weer verkrijgbaar

“Beste vrienden van de Petrus Donders Stichting,”’ zo begint eerwaarde pater Kenneth Vigelandzoon als voorzitter van de stichting zijn brief om de verkoop van de Bonte Vlinder 2021 aan te kondigen, inmiddels de 81e jaaruitgave. Pater Kenneth dankt alle vaste verkopers in Nederland en Suriname, in de binnenlanden en winkels, op de scholen maar ook de individuele verkopers voor hun inzet om de welbekende katholieke kalender te verkopen. “Hoe gaan wij verder zonder u?”
De voorzitter geeft aan dat het thema voor de 2021-editie gekozen is in lijn met het beleidsplan 2020-2024 van bisdom Paramaribo, namelijk in liefde samen. Ook deze editie zit boordevol informatie over de Kerk, over de liturgie, de heilige van de dag en bijzondere gebeurtenissen in Suriname. Vele personen hebben er een thuis en ook een op kantoor hangen vanwege de schat aan informatie. “U kunt de kalender ook cadeau doen aan iemand,” schrijft pater.
Met de opbrengsten uit de verkoop van de Bonte Vlinder worden projecten van de Kerk in het binnenland gefinancierd. “U ondersteunt ons werk in het binnenland,” zegt pater. Hij geeft ook aan dat het goede werk door moet gaan en dat ook de uitgifte van de Bonte Vlinder voortgang vindt: “Owinsi den dala e kwinsi unu.” Pater dankt ook de vrijwilligers die elk jaar weer deze kalender in elkaar zetten, corrigeren, zorgen voor de distributie en ook nog achter de betalingen aanhollen. “A lai wroko, geloof me!”
De drukkosten zijn omhoog gegaan en daarom is de verkoopprijs van een Bonte Vlinder vastgesteld op SRD 15. “We hebben niet zoveel als vorig jaar gedrukt vanwege de kosten, dus haast u, want op is echt op.” De Bonte Vlinder 2021 is verkrijgbaar bij de welbekende verkooppunten of bij uw parochie.

OMHOOG Jaargang 64, editie 41, 18 oktober 2020Categorieën:geloof en leven, persbericht

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: