Oproep: meubilair voor Paloeloeweg Saramacca

Aan de Paloeloeweg te Groningen (Saramacca) staat het landbouwperceel van de Mariastichting, waar de zusters van Paramaribo in het verleden hun eigen groenten en fruit hebben geteeld. Tegenwoordig worden de geoogstte groenten en fruit voor een deel gebruikt door het Maria Internaat en een deel verkocht, en de opbrengsten ook bestemd voor het internaat.

Voor de arbeiders die er werken worden nu containers ingericht zodat zij ter plekke kunnen verblijven. Om deze containerwoningen in te richten zijn wij op zoek naar huisraad, meubilair & huishoudelijke apparaten. Dit is een behoorlijke investering en wij doen daarom een beroep op de geloofsgemeenschap om ons hierin te ondersteunen. Heeft u misschien koelkast of gasfornuis, wasmachine of bankstel, etc. te veel? Dan nemen wij die graag van u over! Het mogen best gebruikte spullen zijn, zo lang die nog functioneren. Wij denken ook aan eettafels en stoelen, kleren- en voorraadkasten, gordijnen, matrassen, kortom: alles dat nodig is om een woning in te richten.

Heeft u iets te doneren? Maak dan contact met I-Ling Chin Ten Fung, op mobielnr. +597 884 5833. Of via e-mail: iling@margueritenv.com.

Bedankt voor uw hulp! U ondersteunt hiermee de zorg voor de meisjes van het Maria Internaat!Categorieën:BISDOM

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: