Levende kerststal in Lelydorp

Irene Mangoendikromo –

Op donderdag 19 en vrijdag 20 december a.s. wordt in Lelydorp het kerstverhaal weer tot leven gebracht. De voorbereidingen zijn in volle gang. De gemeenschap van Lelydorp en omgeving kan een sprankelende opvoering van het kerstverhaal verwachten. De bezoekers zullen zeker genieten van de talenten van de kinderen. Ook samenzang is onderdeel van het programma. Het evenement heeft verder een fundraisingskarakter voor zowel de St.-Jozef- als de St.-Antoniuskerk. Op beide dagen zullen er heerlijke gerechten, verrukkelijke snacks en koele dorstlessers verkrijgbaar zijn. Dankzij de mooie samenwerking tussen de parochianen van beide kerken mogen de Lelydorpers en anderen het kerstverhaal op een unieke manier beleven. Onder de kundige leiding van de zusters Odile en Paulien van Fransiskus Charitas en pater Fransiskus mogen wij dus de kerstsfeer in Lelydorp brengen en de mensen aansporen het kerstverhaal een plaats te geven in hun kerstviering, waarin het kindje Jezus een bijzondere plaats inneemt. Proef de sfeer van kerst en kom allen naar de levende kerststal op het terrein van de St.-Antoniuskerk in Lelydorp. De aanvangstijd op beide dagen is 19.00 uur.

OMHOOG Jaargang 63, editie 45, 15 december 2019Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: