Zustershuis Stivoki ingezegend

Marilyn Tsie A Foeng –

Onder voldoende belangstelling is op woensdag 23 oktober jl. het zustershuis van de Stichting voor het kind (Stivoki) door bisschop-emeritus Wilhelmus de Bekker ingezegend. Het is het klooster waar de zusters Henrietta Ozurumba, Stellina Okpalaku en Melvina Adimora hun intrek hebben genomen en zich voorbereiden op de komst van de eerste groep meisjes die hier opgevangen en begeleid zullen worden. Deze 3 Nigeriaanse zusters zijn leden van de congregatie Dochters van de Goddelijke Liefde. Op verzoek van Mgr. Choennie zijn zij door hun overste naar ons land gezonden om Stivoki bij te staan bij de herstart en opvang van misbruikte meisjes. De zusters hebben eerst gedurende enkele maanden in Nederland Nederlandse taallessen gevolgd en zijn op 12 september jl. in Suriname gearriveerd. Na de inzegening konden de aanwezigen onder het genot van een drankje en een hapje de woonruimtes van dit gerestaureerde opvanghuis bezichtigen. Hun bewondering voor het prachtige werk dat is gedaan door de aannemers werd niet onder stoelen of banken geschoven.

OMHOOG Jaargang 63, editie 43, 1 december 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: