Vijf gecertificeerde huwelijksambtenaren

Door Paul Tjon Kiem Sang –

Op dinsdag 11 december jl. vond de uitreiking plaats van diploma’s aan de eerste groep cursisten die recentelijk de opleiding tot huwelijksambtenaar hebben gevolgd. Deze opleiding werd verzorgd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en namens het bisdom hebben vijf personen deze opleiding gevolgd. De medewerkers van het bisdom die nu hun diploma hebben ontvangen zijn: diaken Lito Alantee en de dames Anneke Graanoogst, Carla Todie-Agwenti en Marita Ritfeld-Asontoe (zie foto). De vijfde persoon is de eerwaarde heer Kenneth Vigelandzoon. Hij behoorde tot de tweede groep en zijn diploma-uitreiking vindt binnenkort plaats. De bedoeling is dat deze personen nu worden ingezet voor de voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor de voltrekking van het burgerlijk huwelijk. Hiervoor hoeven toekomstige koppels niet eerst naar het kantoor van de burgerlijke stand voor de voltrekking van het burgerlijk huwelijk, want deze gebeurt dan geheel in de kerk. Wij feliciteren onze nieuwe huwelijksambtenaren!

OMHOOG Jaargang 62, editie 47, 16 december 2018Categorieën:BISDOM

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: