Hartelijk gefeliciteerd, Mgr. Karel Choennie

Vandaag, donderdag 20 december 2018, mag de hoogeerwaarde Mgr. Karel Choennie zijn zestigste verjaardag vieren. Mgr. Choennie is in 1985 tot priester gewijd, van 2005 tot 2016 vicaris generaal voor bisdom Paramaribo geweest en is sinds 24 januari 2016 bisschop van Paramaribo.

De hoogeerwaarde heeft een ieder uitgenodigd om zijn verjaardag samen te vieren in een eucharistieviering in de kathedrale basiliek vanavond om 19:00 uur. Na de heilige mis is er gelegenheid om hem te feliciteren.

De dienst Media & Communicatie van bisdom Paramaribo, waartoe behoren Radio Immanuel, weekblad Omhoog, Public Relations & Communication en sociale media, feliciteren Mgr. Karel Choennie van harte en wensen hem Gods rijkste zegen toe. Blessi sa kon bogo bogo!Categorieën:BISDOM

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: