Heeft mijn huwelijk een poetsbeurt nodig?

Door Stichting Marriage Encounter Suriname –

Regelmatig onderhoud
We bezemen regelmatig de keukenvloer, het huis wordt gedweild, de auto gaat op gezette tijden naar de garage voor een servicebeurt. We weten dat regelmatig onderhoud ons ten goede komt. Koperwerk verliest na verloop van tijd z’n glans. De glans blijft niet eeuwig. Het vereist iets van ons. Vol ijver pakken we lemmetje of Brasso om die glans terug te krijgen.
Maar hoe staat het met ons huwelijk? Krijgt die ook regelmatig een poetsbeurt? Elk huwelijk kent z’n uitdagingen. De kunst is niet om die uitdagingen te vermijden, maar hoe we met elkaar door kunnen gaan na elke uitdaging. Daarvoor is onder andere nodig dat de communicatie tussen de echtelieden niet opdroogt, dat die levendig wordt gehouden en diepgang kent.

Gehuwdenweekend
Een gehuwdenweekend reikt een aantal tools aan die je goed kan gebruiken in je huwelijk. Je leert elkaar beter kennen en je ziet het mooie in je partner weer. Het laat je weer beseffen hoe speciaal jullie voor elkaar zijn en hoe sterk jullie als koppel zijn.
Van 9 – 11 november 2018 organiseert Stichting Marriage Encounter Suriname een weekend voor gehuwden: Schat, zullen we dit weekend aan onszelf besteden? Informatie over het weekend kan verkregen worden bij Remi en Bianca Mohamatsaid (8809888 / 8857831) of u kunt mailen naar marriageencountersuriname@gmail.com.
Opgave tot deelname kan tot uiterlijk 5 november.

OMHOOG Jaargang 62, editie 38, 14 oktober 2018Categorieën:geloof en leven, persbericht

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: