Vrede en alle goeds; een dankwoord van zuster Egno

Beste lezers en allen die met ons meegeleefd hebben,

De techniek maakt het mogelijk dat berichten snel op de plek van bestemming kunnen komen. Vanuit Roosendaal kom ik om u allen te bedanken voor de wijze waarop u afscheid hebt genomen van de zusters van Roosendaal en van mij.
Het is een onvergetelijke dag geweest . Ik ben dankbaar dat ik 42 jaar in Suriname heb mogen werken en deel mocht uitmaken van de zovele zusters van Roosendaal , die in de 161 jaren hun krachten hebben gegeven aan land en volk van Suriname.
Nu ik hier ben ervaar ik diep in mijn hart wat zij die terugkeerden naar hun moederland hebben meegemaakt. Het is voor mij nog te kort om te zeggen dat ik geen heimwee heb. Ik probeer mij er wel doorheen te slaan en er het beste van te maken. Maar gemakkelijk is het niet. Natuurlijk gaat mijn hart uit naar de velen uit het binnenland , die mijn hart gestolen hebben. Ik was er graag ondanks de vele ontberingen .

U allen, die op welke wijze aan de organisatie gewerkt hebben en sponsors waren, wil ik namens de zusters heel hartelijk bedanken. Ook u allen, die met velen tijdens de afscheidsdienst in de basiliek aanwezig waren, wil ik hartelijk danken.
Mijn adres :
Zuster Egno Monk
St. Theresiastraat 44
4703 AK Roosendaal (N.Br.)
Nederland.
Tot slot wil ik u Vrede en alle Goeds toewensen. Moge ons land Suriname en ons Bisdom Paramaribo groeien en bloeien tot in lengte van dagen.

Zuster Egno
7 maart 2018

OMHOOG Jaargang 62, editie 10, 11 maart 2018Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: