Van de Kanselarij

Door Paul Tjon Kiem Sang

Uitstel bezoek uit Indonesië
In de vorige Omhoog hebben wij aangekondigd dat de aartsbisschop van Palembang (Indonesië) op zondag 25 februari zou arriveren voor een pastoraal bezoek aan ons land en bisdom. Van de aartsbisschop hebben wij echter vernomen dat wegens omstandigheden zijn reis is uitgesteld naar een ander te bepalen datum. Hoogstwaarschijnlijk arriveert hij begin maart in ons land.

Renovaties kerkelijk museum
Reeds enige tijd is er een hevige bedrijvigheid gaande in het Kerkelijk Museum. Mgr Choennie heeft diverse aanpassingen laten doen aan het gebouw, onder gericht op het veraangenamen van een bezoek aan het museum. Vrijwel het hele museum is thans voorzien van airconditioning en geluidsdempende ramen. Op dit moment is de aannemer bezig met de renovatie van de vloer van de bovenverdieping. Met al deze aanpassingen hopen wij als bisdom een waardige en aangename museum te presenteren aan de bezoekers.

OMHOOG Jaargang 62, editie 08, 25 februari 2018Categorieën:BISDOM

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: