Belesioooooooo

Door pater Kenneth Vigelandzoon

Steeds aanwezig
Gods vrede en alle goeds.
“Wan bun yari de na bakka, prisiri nanga lafu, krey nanga trowstu kon miti makandra. Wan pikin meki wan pikin beri, Siki kon siki gwe.” (Een goed jaar ligt weer achter ons, plezier en vreugde, verdriet en troost wisselden elkaar af. Geboorte, overlijden, ziekte, gezondheid.)
Verschillende dingen zijn op onze weg gekomen. Soms waren wij super dankbaar voor de onverwachte mooie giften van de Heer en andere keren heeft zijn bezoek een wending gebracht in ons leven welke wij niet graag wilden. Dat Hij steeds weer aanwezig is maakt wel dat wij ons geaccepteerd mogen voelen.

Dankbaar
Zo ook met wat wij nodig hebben in het dagelijks gebruik. Om te evangeliseren zegt de Heer “neem niets met je mee, ga en verkondig de blijde boodschap. ” Daar werk ik, na jaren, nog steeds aan, succes is voor de Heer. Werkende in de grote wijngaard van de Heer moet ik soms grote afstanden afleggen en is een redelijk goed vervoer nodig. Er zijn bussen en boten haast overal waar ik moet werken maar gevaar bestaat dat ik altijd laat zal zijn.
Niemand zo dankbaar als ik voor uw gulle gaven voor de aanschaf van een vervoersmiddel voor het Bisdom ten behoeve van mij. Wij zijn U allen heel dankbaar voor alle aandacht, alle ondersteuning, alle gebeden. Ik zeg wij, want ook al zal ik de verantwoording dragen, zal het vaker ingezet worden voor de geloofgemeenschap in zoverre nodig.
Ik wens U namens alle gemeenteleden van PARA- BROKOPONDO- BOVEN SURINAME een voorspoedig en vruchtbaar 2018. Belesiooooooo!!

Eerwaarde K. Vigelandzoon

OMHOOG Jaargang 62, editie 02, 14 januari 2018

 Categorieën:BISDOM, geloof en leven

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: