Gerenoveerde toilettengroep St. Thomas van Aquinoschool

Door Lydia Rotsburg namens het TEAM –

Heel wat personen hebben gewerkt aan de totstandkoming van het project renovatie toilettengroep van de St. Thomas van Aquinoschool in Zorg en Hoop. Daar komen ook de mensen bij die een bijdrage geleverd hebben aan de feestelijke officiële overdracht van de pas gerenoveerde toilettengroep met overkapping. Alle namen opschrijven brengt het risico met zich mee dat een naam gemist wordt, vandaar de benaming ‘TEAM’. Dit TEAM, samen met de schoolleiding, alle leerkrachten en uiteraard de leerlingen, waren dan ook bijzonder trots en ingenomen toen op woensdag 22 juni jl. de feestelijke overdracht plaatsvond en dank kon worden uitgebracht aan de Heer en aan de Staatsolie Foundation for Community Development die de financiering van dit project op zich had genomen.

Naast twee vertegenwoordigers van de donateur waren ook vertegenwoordigers van het bedrijf SUNECON, de aannemer, van RKBO en een vertegenwoordiging van de ouders aanwezig. Diaken Rudi Anose zegende de toilettengroep en sprak ook een zegenbede uit over degenen die dankbaar gebruik zullen maken van de toiletten. Zuster Florence Gemert assisteerde de diaken. Leerkrachten, leerlingen, het TEAM, hebben met een daverend applaus de aanwezigen bedankt en beloofd de toilettengroep te zullen onderhouden. Na de officiële handelingen was er een gezellig samenzijn. Grantangi nogmaals, namens het TEAM van St. Thomas van Aquinoschool!

OMHOOG Jaargang 66, editie 25, 26 juni 2022Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: