Graf verlenging RK Begraafplaats

De stichting RK Begraafplaats aan de Schietbaanweg #35 maakt bekend dat zij van start gaat met de volgende fase van ruiming. Graven die ouder dan 20 jaar zijn en waarvoor er geen grafrust betaald is, komen in aanmerking voor ruiming. Nabestaanden worden opgeroepen om zo spoedig mogelijk contact op te nemen voor een verlengingsformulier. Dit kan via email, telefonisch of een persoonlijk bezoek aan de stichting RK Begraafplaats. De publicatie lijsten zullen binnenkort ook digitaal te vinden zijn.

Telefoon: 472185/ 472154
Mobiel: 8407779
E-mail: info.rkbegraafplaats@gmail.com
Facebook: Stg RK Begraafplaats SurinameCategorieën:persbericht

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: