Aloysius Sastropawiro: dienstbaar als vrijwilliger

Marilyn Tsie A Foeng –

Op gepaste wijze heeft de parochieraad van de kathedrale basiliek zijn dankbaarheid getoond aan Aloysius Sastropawiro voor zijn jarenlange inzet en dienstbaarheid als vrijwilliger in de basiliek. Sedert de heropening van de kathedraal in 2010 heeft Aloys als vrijwilliger zijn schouders gezet onder het vele werk. Hij begon als hulpkoster en heeft zich verder o.a. ingezet als medewerker in de Vitrine, doopinstructeur, begeleider bij de lessen parochiecatechese voor volwassenen. Aloys was altijd bereid in te vallen of te assisteren waar zijn hulp nodig was. Hij zou hier nog lang mee door willen gaan, maar door de huidige covid-19-situatie heeft hi, samen met zijn gezin besloten pas op de plaats te maken. Wij danken Aloys voor de vele jaren dat hij zich beschikbaar heeft gesteld als vrijwilliger van de basiliek en de prettige samenwerking die wij hebben mogen ervaren. Wij vragen Gods zegen voor hem en zijn dierbaren; dat hij in goede gezondheid mag genieten van de welverdiende rust.Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: