Make-over I.P.J. Berkenveldschool

Mevr. H. L. Forst – Nieuwendam –

Doel bereikt
Proficiat! O, wat doet het mij goed de I.P.J. Berkenveld anno 2020 na een ware make-over te aanschouwen. Het huidige onderwijzend personeel, de leerlingen, interieurverzorgers, wachters, ouders en niet te vergeten het personeel van het RKBO en verder allen die achter de schermen hun bijdrage op welk gebied dan ook hebben geleverd om dit geweldige succes te bereiken, dank.
Ik neem aan dat men met vereende krachten gewerkt heeft om dit prachtige plan tot een goed eind te kunnen brengen. Dat het niet altijd over rozen zal zijn gegaan is een gegeven, maar vaststaat dat het doel is bereikt: de I.P.J. Berkenveldschool aan de Jamaludinstraat # 2 in Maretraite, Paramaribo-Noord staat in volle glorie te schitteren.

Met nog meer inspiratie
Leerlingen, ouders, leerkrachten kunnen nu met nog meer inspiratie werken aan hun gestelde doelen. De leer- en werkomgeving is voor een groot deel kindvriendelijker en ook milieuvriendelijker gemaakt. De jongelui letten nu ook beter op hun omgeving, kortom allen die zich hier ophouden. Al met al het succes liegt er niet om. Men heeft een stap in de goede richting gedaan en dat verdient natuurlijk een compliment. Heel verrast ben ik als oud-leerkracht van deze school, waar de eindresultaten altijd uitstekend zijn geweest.
Mevrouw de directrice en uw personeel van de school: van harte gefeliciteerd met deze goede daad. Een gelukkig, gezond en veelbelovend 2020 aan u allen toegewenst. Aan de jongelui, onthoud: de leerkrachten zijn er voor jullie, ga recht op je doel af, wees onder alle omstandigheden positief en zet je 100% in. Dan komt alles zeker goed en heb je op het eind een heel succesvol studiejaar. You can do it!

“Ik vertoef hier vanaf 1976 aan de Jamaludinstraat. Ik heb in de loop der jaren tezamen met het onderwijzend personeel verpleegsters, leerkrachten, kleuterleidsters, interieurverzorgers, internisten, doctoren, agenten, piloten, advocaten, rechters, apothekers en nog veel meer afgeleverd. Het wachten is nu op jou!”

OMHOOG Jaargang 64, editie 03, 26 januari 2020Categorieën:geloof en leven

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: