Trekking interne loterij kerk Latour

Rosanda Courtar –

Als u parochiaan bent van de Maria Koningin van de Wereldkerk in Latour of er ooit te gast bent geweest, dan weet u dat we gezegend zijn met een mooi terrein. Er is echter een maar: de parkeerplaats van onze kerk is nog niet verhard. Dit maakt parkeren tijdens het regenseizoen een groot probleem. Dankzij God, een hardwerkend team, vrijgevige donoren en uw spontane medewerking hebben wij onlangs een geslaagde loterij georganiseerd voor het betegelen van ons parkeerterrein. We hebben in totaal 118 lotenboekjes van elk 20 loten mogen verkopen. Op 1 december jl. was de trekking van deze loterij. Deze trekking was zeer geordend en vond plaats met de parochianen als getuige. Het was mooi dat jong en oud betrokken werden bij het trekken van de loten. Maria Koningin van de Wereld dankt u allen van harte voor het kopen van de loten. U heeft hiermee niet alleen bijgedragen aan de verbetering van onze parking, maar bovenal aan het feit dat meer mensen Jezus opzoeken. Grantangi en Gods zegen.
Van harte gefeliciteerd met uw mooie prijs!

Prijsnr.PrijsomschrijvingLotnr.Naam winnaar
1e prijs Retourticket
Paramaribo-Curacao
0236Anouska Benjamin
2e prijs Terrasset2187R. Naipal
3e prijs Kampeerbed0420E. Obryan
4e prijs Popcornmachine 1857J. Greenidge
5e prijs Brandstofbon
t.w.v. SRD 250
0078Mw. Amatredjo
6e prijs Brandstofbon
t.w.v. SRD 200
2256L. Boldewijn
7e prijs Rice cooker0276A. Sjien Liep Shi
8e prijs Levensmiddelenpakket
t.w.v. SRD 150
1731M. Van der Bosch
9e prijsStrijkijzer0743V. Dollart
10e prijs 1 zak rijst van 25 kg2097Vincent Gordon

Prijzen kunnen worden afgehaald op het secretariaat van de kerk t/m 3 januari 2020. Openingstijden secretariaat: maandag (12-16u), woensdag, vrijdag en zaterdag (10-16u). Het secretariaat is bereikbaar via 485029.

OMHOOG Jaargang 63, editie 46, 22 december 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: