Cova da Iria

M. Noordermeer o.m.i. –

Cova da Iria is Portugees en betekent vallei van de vrede. Het ligt in Fatima waar Maria aan de drie kinderen Lucia, Francesco en Yacintha is verschenen van 13 mei tot en met 13 oktober. Zij maakte zich bekend als Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans en vroeg de kinderen te bidden voor de vrede in de wereld.
Bij het Fatima-Oord in Paramaribo ligt er een groot terrein dat nu is schoongemaakt, ommuurd, geschilderd, verlicht en voorzien van een overdekte plaats met een vijver. Het is bestemd om de seniorenbewoners van het Fatima-Oord een gezellige ontmoetingsplaats te geven buiten de beslotenheid van hun kamertjes. Die plaats gaan we noemen Cova da Iria, opdat het voor de bewoners echt een vallei van gezellig samenzijn mag worden.
Het zal in gebruik genomen worden op 19 december a.s. Dan zullen we daar de eucharistie vieren in verband met mijn 81e verjaardag. Natuurlijk mag iedereen erbij zijn. Welkom dus in de Cova da Iria op 19 december om 9 uur ‘s morgens!

OMHOOG Jaargang 63, editie 45, 15 december 2019Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: