Srefidensiviering Fatima Oord

Henna Samson –

Stichting Fatimaoord is een bejaardentehuis waar 65 seniorenburgers wonen. Vrijdag 22 november jl. organiseerde de stichting in verband met Srefidensi een leuke dag voor haar bewoners. Wat hebben ze ervan genoten. Bewoners en personeel hadden allen een hoofddoek op die gesponsord was door Lamara. Het geheel werd opgeluisterd met muziek. De seniorenburgers hebben flink gezongen en natuurlijk ook de benen losgegooid. Daarna kon iedereen genieten van het lekkere eten en drinken. Met een voldaan gevoel gingen de bewoners terug naar hun kamer.Tot slot een woord van dank aan eenieder die een bijdrage gegeven heeft zodat onze seniorenburgers konden genieten van een andere invulling van de dag.

OMHOOG Jaargang 63, editie 44, 8 december 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: