KJS-missieproject OLV van Goede Raad Welgedacht A

Ashande Gill –

Op zaterdag 19 oktober 2019 was het een bijzondere dag voor de misdienaren van OLV Goede Raad, de verkenners van de Martinus de Porres en de verkenners van de DC Herrenberg groep 3. Onze missie was een bezoek brengen aan huize Bethaljada waar er 26 kinderen zijn die dubbel gehandicapt zijn. Voordat we vertrokken vanuit Welgedacht A hadden wij tot de Heer gebeden voor een succesvolle missie. Bij huize Bethaljada aangekomen kregen we een rondleiding en we werden daarna opgesplitst in groepen. Elke groep had een begeleidster. We hielpen met kleren vouwen en opbergen, koken, voeden van de kinderen, de kinderen leuk bezighouden en schoonmaken. Dit alles was tot rond 13:00uur en dat was ook het einde van onze missie. We zijn aan het eind nog samen met de kinderen en het personeel met zang en gebed tot de Heer gegaan. Het was een hele leuke ervaring voor ons. Uit deze missie heb ik geleerd dat je je liefde met anderen moet delen die het hard nodig hebben. Ik kijk graag uit naar de volgende missie.

OMHOOG Jaargang 63, editie 41, 17 november 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: