Startbedrag renovatie St.-Jozefkerk Geyersvlijt

Wielfred Tjin A Tam –

Daags na de plechtige en feestelijke viering in onze Heilige Driekoningenkerk ter gelegenheid van de overdracht van het pastoorschap door pater Jan aan pater Kumar, vond er op zondag 20 oktober jl. al een volgende activiteit plaats in onze Sint-Jozefkerk in Geyersvlijt. Het was een mooie eucharistieviering, waarin pater Jan voorging met ruim zeventig aanwezigen, onder wie ook leden van de parochieraad. De misdienaars brachten met een lied ook dank aan pater Jan voor zijn zorg en inzet voor de parochiegemeenschap van Geyersvlijt. Aan het einde van de viering mochten de parochieraadsleden Ruben en Arno uit handen van de fundraisingscommissie van de Sint-Jozefkerk een bedrag van SRD 5.000 (vijfduizend SRD) in ontvangst nemen. Dit geld is de eerste bijdrage aan de renovatiekosten van de kerk, die op 18 december van dit jaar haar zilveren jubileum viert. Een prachtig startbedrag! Een parochiaan heeft samen met medewerkers van het bedrijf dat momenteel de renovatiewerkzaamheden uitvoert, ook spontaan aangeboden om het kerkterrein schoon te maken, op te ruimen en de tuinen verder in te richten. Ook onze hartelijke dank aan deze spontane aanbieders van hun arbeid.
(Foto’s: Eric Keles)Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: