Bezinningsdag Franciscaanse Seculieren Orde

Kenneth Vigelandzoon –

Op zaterdag 19 oktober jl. organiseerde de Franciscaanse Seculieren Orde een eendaagse bezinningsdag in Asewa’otono. Onder de sterke geestelijke leiding van zuster Gerda werd het thema ‘de schepping’ belicht. Deze bezinningsdag is geheel in de context van de maand van Franciscus wiens feestdag wij op 4 oktober vierden. Dit zal jaarlijks worden gedaan gezien de positieve opkomst en goede reacties. Het doel is om met het thema van gedoopt en gezonden de schepping in gedachte te houden. De schriftlezing van Kolossenzen 1, 13-19 werd als goede richtlijn gebruikt met een beetje Lectio erin verwerkt. Uit de reacties van de deelnemers kan je wel uitmaken dat het Lectio-systeem van bijbellezen veel losmaakt. Met dank aan zuster Henna die de coördinatie in handen had en zuster Gerda die de bezinning leidde, zeggen wij: vrede en alle goeds.
K.Vigelandzoon – Vormingsheer

OMHOOG Jaargang 63, editie 38, 27 oktober 2019Categorieën:verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: