Redactioneel

Vanwege uiteenlopende redenen is editie 30 van OMHOOG d.d. 11 augustus 2019 niet in print verschenen en gedistribueerd. De artikelen zijn wel online geplaatst op omhoog.org. Ik bied mijn oprechte verontschuldigingen aan voor het niet verschijnen van de krant. De artikelen van editie 30 zullen wij opnieuw plaatsen in editie 31. Voorts zult u twee katernen B ontvangen in deze editie, omdat die van vorige week al gedrukt was. Alhoewel het elke week enorme inspanning vergt om de krant af te hebben, is het niet eerder voorgekomen dat wij een editie gemist hebben, ook niet vanwege extra vrije dagen. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.
De kwaliteit van de print is de laatste tijd ook erg achteruitgegaan. In veel kranten zijn er witte strepen te bespeuren bij foto’s. Het heeft onze aandacht en samen met de drukker zijn wij op zoek naar een oplossing hiervoor. Het een en ander eist wel dat wij de kopij eerder moeten aanleveren. Dat houdt ook in dat artikelen en kerkberichten eerder moeten worden opgestuurd, het liefst maandag, uiterlijk op de dinsdag. In een brief naar alle pastores, diakens en parochieraden ga ik daar dieper op in, waarvoor ik uw aandacht en medewerking vraag. De brief wordt samen met editie 31 van Omhoog verzonden en per e-mail.
Tot slot wens ik een oproep te doen om nieuws uit uw parochie te blijven delen met ons en via de mediakanalen van het bisdom (OMHOOG, Radio Immanuel, FB-pagina van bisdom Paramaribo) met onze geloofsgemeenschap en een breder publiek. Nieuws uit uw parochie kan een inspiratie zijn voor anderen en een getuigenis zijn van een levende kerk. Ook u bent geroepen en gezonden! Klim in de pen, stuur op en wij helpen u graag.

Melvin Mackintosh
omhoog@bisdomparamaribo.org of omhoog@gmail.com

OMHOOG Jaargang 63, editie 31, 18 augustus 2019Categorieën:Geen categorie

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: