Bingodrive van De Mantel

Angela Gorré –

Fundraising
BINGOOOO!!! Dat moet u luidkeels roepen als u de eerste speler bent bij wie alle genoemde nummers op uw kaart voorkomen. Op zondag 30 juni 2019 organiseren wij van stichting De Mantel speciaal voor u een gezellige bingodrive. De bingodrive begint om 12.00 uur en de deuren staan vanaf half 12 voor u open. Op deze bingomiddag speelt u 2 keren 3 ronden. Bij elke ronde is er dus 3 keer kans op een geweldige prijs. Op onze bingotafel zal een groot aantal prijzen staan, waaronder de hoofdprijs een ticket naar een van onze Caraïbische landen. Verder nog huishoudelijke artikelen, lekkernijen en leuke hebbedingetjes.
Stg. De Mantel heeft als missie ‘Het bieden van kwalitatieve opvang en recreatiemogelijkheden aan seniorenburgers vanuit een christelijke levensbeschouwing’. Bestuur, personeel en vrijwilligers organiseren op gezette tijden verscheidene sociale activiteiten voor onze kerkgemeenschap en daarbuiten. Wij hebben ons deze keer voorgenomen om een fundraisingsactiviteit te organiseren in de vorm van een bingodrive. Het doel van deze activiteit is het vergaren van financiële middelen voor de totale renovatie en aanpassing van onze toiletgroepen naar de juiste standaarden voor onze doelgroep, namelijk de senioren.

Dagopvang Stichting De Mantel
De dagopvang is bestemd voor senioren die lichamelijk en mogelijk ook geestelijk achteruitgaan, maar nog een redelijke mate van zelfstandigheid bezitten. De bedoeling van de dagbehandeling is het bevorderen van het geestelijke, lichamelijke en sociale functioneren van de seniorenburgers. Daardoor kunnen ze zich langer zelfstandig thuis handhaven, waardoor opname in een verpleeghuis of verzorgingshuis wordt uitgesteld of voorkomen. De dagopvang is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 – 15.00 uur. De seniorenburgers worden om 08.00 uur verwacht en kunnen rond 14.00 uur opgehaald worden. Momenteel zijn er 88 seniorenburgers ingeschreven bij ons en bezoeken dagelijks zo’n 35 – 40 senioren in de leeftijdscategorie van 60 – 99 jaar de dagsoos. Deze seniorenburgers worden op aangename wijze beziggehouden met zang, dans, zwemmen, handenarbeid, gymnastiek en nog veel meer.
Heeft u zin in een leuke zondagmiddag en wilt u genieten van een prettige sfeer, doe dan gezellig mee aan onze bingodrive. Voor meer info kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 – 14.00 uur bellen naar het secretariaat van De Mantel op het nummer 426588. Komt een, komt allen om dit mooie project te ondersteunen!

OMHOOG Jaargang 63, editie 23, 23 juni 2019Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: