Nieuw Christusbeeld Allerheiligste Verlosser

Jenny Sopawiro –

Zondag 5 mei jl. markeerde een bijzondere gebeurtenis in de Allerheiligste Verlosserparochie te Domburg. In de eucharistieviering op deze dag werd onder grote belangstelling het nieuwe Christusbeeld onthuld en gezegend. Onder de aanwezigen bevonden zich vrienden en vriendinnen uit onder andere Lelydorp, Paramaribo en Nederland. De parochiepriester, pater Gilson, mocht samen met Wonny Sadi en mevrouw Tjoe Ny aan de lintjes trekken waarmee het doek was vastgezet om het beeld te bedekken. Het gracieus vallende doek onthulde een adembenemend tafereel: de verrezen Christus onder de stralende zon aan de heldere hemel. Het Christusbeeld is door de parochie zelf aangeschaft nadat er sinds 2017 begonnen is met fundraising zoals het verkopen van gedoneerde kleding en crafts gemaakt door een lieve en bescheiden parochiaan. Ook spontane donaties van vrienden hebben een grote bijdrage geleverd tot de aankoop van het beeld. De parochie dankt een ieder voor hun spontane bijdragen.

OMHOOG Jaargang 63, editie 17, 12 mei 2019

A4-Nieuw Christusbeeld Allerheiligste Verlosser-17-1205-02Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: