Ontspanning misdienaars Parochie Noord

Op 1 mei jl. hadden de misdienaars van Parochie Noord hun jaarlijks uitje. Vroeg in de ochtend was het verzamelen en gereedmaken voor vertrek. De prettige sfeer zat er in. De slechte weersomstandigheden mocht de stemming absoluut niet drukken! Na het ochtendgebed door pater Jan Verboogen was de groep van 42 misdienaars en begeleiders helemaal in de ‘mood’ om enthousiast de bus in te stappen voor vertrek naar het recreatieoord Da Kaboera resort in Powakka. Bij aankomst aldaar werden korte instructies gegeven waarna het moment van het plezier maken aanbrak. Spetteren in het water, een kaartspel, gezellig een potje djoel of volleybal, iedereen had wel pret op zijn of haar eigen manier. Er was een innige familieband te bespeuren. Een interessante quiz spel stond ook op het programma, waarin werd terugblikt op de vastentijd. Het programma werd volledig met het belonen en oprecht bedanken van de misdienaars die geregeld hun roeping waar maken en trouw de kerk bezoeken. Je zou wel willen dat zij dagelijks het huis van God bezoeken. Misdienaar worden is misdienaar blijven! Dit laten deze trouwe misdienaars van ons zeker blijken. We blikken met veel plezier en dankbaarheid terug op deze ontspannen, plezierige en welverdiende dag. Dank aan de parochie familie, pater Kumar en pater Jan voor de voorbereiding en assistentie bij deze dag, de misdienaars van Parochie Noord voor hun inzet en aanwezigheid en de ouders/ verzorgers voor hun ondersteuning.

OMHOOG Jaargang 63, editie 17, 12 mei 2019

A3-Ontspanning misdienaars Parochie Noord-17-1205-02Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Ik kan dit niet openenen.

    Sent from my iPhone

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: