Banken voor diensten Hollandse Kamp

De geloofsgemeenschap van Hollandse Kamp, het inheems dorp net achter de landingsbaan van de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven, heeft banken vervaardigd voor haar diensten in de recreatiezaal van het dorp. Nu hoeven ze niet meer elke week Jardin stoelen te huren. Het initiatief kwam van het kerkbestuur. Er is geen kerkgebouw in Hollandse Kamp. De diensten worden gehouden in de recreatiezaal door de pastorale leiders R. Jubitana en R. Buth. Voor vieringen op hoogtijdagen moest de geloofsgemeenschap naar de Maria ten Hemelopneming kerk in Witsanti, aan de Kennedyweg. Met dit initiatief werkt het kerkbestuur van Hollandse Kamp gestaag naar een eigen kerkgebouw toe. De behoefte hieraan is voelbaar omdat er steeds meer mensen naar de diensten komen. Het dorp is duidelijk in de groei. Er komen meer mensen wonen, er wordt meer gebouwd. Vorig jaar nog is gestart met het initiatief voor een eigen begraafplaats in Hollandse Kamp, op verzoek van de dorpsgemeenschap.

OMHOOG Jaargang 63, editie 17, 12 mei 2019

A4-Geloofsgemeenschap Hollandse Kamp-17-1205-02Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: