Begikerki nu ook in Nickerie

Nancy Gerard en Jolanda Ho Asjoe –

“God is good.” Eindelijk was het zover. De eerste begikerki is een feit. Op zaterdag 23 februari jl. is de eerste begikerki in Nickerie onder leiding van zuster Nancy Gerard gestart. Zij en haar werkgroep kregen ondersteuning van diaken Waterberg met een team uit Paramaribo en Coronie. Natuurlijk was er ook volle medewerking en ondersteuning van pater Rudi.
De werkgroep in Nickerie heeft wederom de Heer ervaren: “God ziet en weet alles en kent de wensen en verlangens van Zijn kinderen.” Misschien uit zenuwachtigheid, maar de werkgroep hoopte dat de ervaren groep uit Paramaribo of Coronie zou voorgaan in de eerste gebedsdienst. Opgelucht was zij dan ook toen diaken Waterberg aankondigde dat het team uit Paramaribo zou voorgaan.
Er waren ongeveer zestig gelovigen aanwezig. Het was een gezegende ervaring zowel bij de zang als bij de lofprijzing. Het hoogtepunt was het persoonlijk gebed, waar velen geraakt werden door de Heilige Geest en bevestiging kregen van de levende God. Ook de mooie getuigenissen van vele aanwezigen versterkten het geloof. Vol verwachting en enthousiasme wordt nu al uitgekeken naar de volgende begikerki op zaterdag 23 maart.

OMHOOG Jaargang 63, editie 09, 17 maart 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: