Bezinningsdag als opoyari voor jeugd Sunny Point

Clifften Ajani –

Om het nieuwe jaar goed te starten, hebben de jeugdleiders van r.-k. basisgemeente Sunny Point op 26 januari 2019 een bezinningsdag georganiseerd in Asewa-otono. Circa 60 jongeren zijn in beweging gebracht voor een uiteenzetting over bekering en totale overgave aan Jezus Christus. De activiteit begon omstreeks 10 uur met een voorwoord en gebed. Vervolgens waren de jongeren intensief in lofprijs en opwekking. Totale overgave aan Jezus, is wat God van ons vraagt. Voor hetgeen Jezus voor ons gedaan heeft, moeten wij als jongeren wederliefde aan Hem tonen door ons “lichaam tot een levend, heilig en Gode welgevallig offer te stellen”.
Daarna werd de jaarplanning, visie en missie van jeugdgroep Sunny Point gepresenteerd:. Door middel van groepsopdrachten zijn kernwaarden onder de aandacht van de jongeren gebracht, waaronder geloof, toewijding, liefde etc. De leden van elke groep moesten de bevindingen presenteren. Deze activiteit werd geleid door de trekkers van de jeugd in de basisgemeeente.
Na de zondeval van de mensheid, is bekering tot God een van de belangrijkste kernwaarden van een christen. Omdat dit onderwerp doorslaggevend is, heeft jeugdleider Clifften Ajani diepgang gegeven in de vragen wanneer, waarom en hoe jongeren zich moeten bekeren tot God.
Ook diaken Alantee bracht een kort bezoek aan deze bezinningsdag en richtte een bemoedigingswoord aan de jongeren. Omstreeks 4 uur in de middag werd de dag afgesloten. Alle aanwezigen gingen in gebed voor vergeving en door lofprijzing en aanbidding naderden zij Gods troon.

OMHOOG Jaargang 63, editie 05, 17 februari 2019Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: