Toiletten voor r.-k. kerk Mary’s Hope

Marion Plein –

De oplevering van twee toiletten voor de r.-k. kerk OLV Onbevlekt Ontvangen in Mary’s Hope is een mijlpaal voor ons en dat vertellen wij graag. Deze woorden komen van enkele bijzondere vrouwen uit de geloofsgemeenschap van Mary’s Hope in het district Coronie. De oplevering van de toiletten vond plaats op vrijdag 14 december 2018, met inzegening van diaken Sonny Waterberg bijgestaan door diaken Lito Alantee. Voor wie bekend is met het kerkgebouw: de toiletten zijn gebouwd onder de kerk. (zie foto Google hiernaast).
Zuster Henna Boldewijn, zuster Gilda Ost, zuster Urmi Janssen en zuster Trees Blijd zijn de trekkers geweest van dit project. Met toestemming en ondersteuning van het kerkbestuur zijn deze zusters uit de geloofsgemeenschap aan het werk gegaan en zijn een bedelactie gestart. Kleine donaties kwamen op gang en op dinsdag 30 oktober 2018 kon de eerste steenlegging plaatsvinden. Toen was de totale financiering nog niet in orde; er werd doorgebedeld en iedereen droeg wat bij.
Het was wel prettig samenwerken en samen op bedeltoer gaan. Ook de samenwerking met het kerkbestuur gaf alle reden tot optimisme en inzet om dit project tot een goed einde te brengen. Immers, de belangrijkste reden om dit initiatief te nemen was om de bezoekers aan Gods huis een dienst te verlenen. Het is gelukt en iedereen is verheugd dit te mogen aanbieden. Dank aan een ieder voor de samenwerking, voor het geduld en voor de bijdrage en ondersteuning in welke vorm dan ook. Moge de Almachtige u allen rijkelijk zegenen!

OMHOOG Jaargang 63, editie 05, 17 februari 2019

 Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: