KCV: Karaoke bij carnaval

Rosanda Courtar –

Wie kan zich nog die goede oude hits uit de jaren ‘70 herinneren? Menigeen heeft dansend en zingend deze jaren doorgemaakt. En als je nu die muziek hoort, voert het je terug in de tijd. De wat ouderen onder ons zullen zich de verschillende fuifjes van weleer vast herinneren en met een smile meeneuriën. Anderen kunnen zich niet meer inhouden wanneer ze een bepaalde golden oldie horen. Dan maakt het niet uit of ze in de auto zitten of thuis zijn, ze beginnen luid mee te zingen.
Ook de jongere generatie heeft van deze muziek genoten. Wij stonden vaak mee te zingen voor de spiegel al dan niet met een fles of haarborstel als microfoon. Wat grappig is, is dat we ondanks het feit dat we soms niet de juiste teksten kenden, we luidkeels meededen met het zangplezier.
Krijgt u hier ook zo een warm gevoel bij? Nou, de Katholieke Charismatische Vernieuwing Suriname, laat u die glorietijd herbeleven. Op zaterdag 2 maart a.s. vieren wij namelijk ons carnavalsfeest met een Karaoke Avond. Vanaf 19.00 uur wordt het startsein gegeven voor een gezellige zang en muziek-avond, waarbij u de kans heeft die heerlijke golden oldies alleen of met de hele zaal mee te zingen. De liedteksten zullen duidelijk zichtbaar zijn, zodat we allen kunnen meedoen.
Naast golden oldies zullen wij ook liederen met een Goddelijke boodschap afdraaien. Trouwe luisteraars van Radio Immanuel 95.9 FM zullen deze songs zeker herkennen uit het programma Effeta. We zullen onze Godgegeven stemmen goed gebruiken op deze avond!
En zoals het hoort op een echt Surinaams festijn, mogen hapjes en drankjes niet ontbreken. Deze zullen volop te verkrijgen zijn. De Karaoke Avond is nl. de eerste fundraisingsactiviteit van de KCV in 2019 en met uw bijdrage helpt u mee aan de renovatie van ons Dienstencentrum aan de Awaradam no 15.
Laat u deze kans op een fijne avond vol mooie meezingers en gezelligheid niet aan u voorbij gaan. Haal uw uitnodigingskaarten via de diverse KCV gebedsgroepen of via 8652415 of 8512808. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.
n.b.: Op onze Facebookpagina (Katholieke Charismatische Vernieuwing Suriname) kunt u meer informatie vinden over de KCV en haar activiteiten.

OMHOOG Jaargang 63, editie 04, 10 februari 2019Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: