Adventsactie 2018

De Adventsactie 2018 wordt bestemd voor de afbouw van de nieuwe St.-Thaddeuskerk in Groningen. De nieuwe kerk is bijna af en de geloofsgemeenschap is volop aanwezig zijn bi de plechtige inwijding op zondag 23 december 2018. De voorbereidingen daartoe zijn in volle gang, de uitnodigingen reeds verstuurd. Mgr. Karel Choennie zal de inwijding verrichten.

Het belangrijkste dat nu nog moet worden afgerond is de sacristie. Maar ook de toren moet nog worden opgezet en de toilettengroep. Hiervoor zijn er financiën nodig, een groot gedrag. Daarom wordt een beroep gedaan op de totale geloofsgemeenschap van Suriname om in deze Advent de broeders en zusters van de St.-Thaddeusparochie te gedenken en bij te dragen aan de afbouw van hun kerk.

De Vastenactie 2018 eerder dit jaar voor hetzelfde doel gehouden, had een opbrengst van SRD 47.123,44. Waarvoor onze hartelijke dank! Maar we kunnen dit bedrag overstijgen in deze Adventsactie 2018. Draag bij in de zorg voor onze kerk.

Er zijn speciale enveloppen uitgedeeld, met een sticker waarop bovenstaand verhaal staat. Deze enveloppen kunt u met inhoud terugbezorgen bij uw parochie, of bij de kanselarij van het bisdom aan de Henck Arronstraat 14. Maar ook wanneer u deze speciale enveloppen niet hebt gezien of gehad, mag u een andere envelop gebruiken of uw donatie storten op de rekeningen van het bisdom bij De Surinaamsche Bank N.V., steeds onder vermelding van Adventsactie 2018:

SRD rekeningnummer: 0006495338 – RK Bisdom Ondersteuningsfonds

USD rekeningnummer: 0005026806 – RK Bisdom USD Proecten

EUR rekeningnummer: 0004481542 – RK Bisdom Europrojecten

Met dank voor uw gulle gaven! Een gezegend Advent!

Groningen uitnodigingCategorieën:BISDOM

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: