St.-Thomas Moreschool Washabo 95 jaar

Op zondag 4 november jl. vierde de St. Thomas Moreschool in Washabo het feit dat ze 95 jaar bestonden. Er was een heel leuk feest met de school en de inheemse gemeenschap van West-Suriname. Leerkrachten en leerlingen hebben zichzelf flink in het zonnetje gezet. Muziek, eten en drinken mochten niet ontbreken. En gasten zoals het RKBO, vertegenwoordigers van dorpsbesturen en het district commissariaat Kabalebo. Met een eucharistieviering waarin pater Toon voorging, werd God dank gezegd voor deze mijlpaal. Dit fotoverslag kregen wij aangeboden door Howard De Abreu, nadat wij de foto’s op zijn Facebook profiel gezien hebben en erom gevraagd hebben.

OMHOOG Jaargang 62, editie 43, 18 november 2018Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: