Bigisma-dei Heilige Familie

Door Marilyn Tsie A Foeng –

Na maanden van voorbereiding was het op 27 oktober 2018 eindelijk zover: de bigisma-dei, georganiseerd door de werkgroep Welzijnszorg van de Heilige Familiekerk. Naast seniorenburgers van deze parochie waren er ook mensen van de clusterparochies de Barmhartige Samaritaan en OLV van Fatima en seniorenburgers van Fatima Oord, huize Majella, huize Ashiana alsook huize Albertine. Ongeveer honderd seniorenburgers hebben geparticipeerd in het uitstapje naar Ocean Breeze aan de Oedaraisingh Varmaweg te Weg naar Zee. De senioren hebben daar niet alleen flink genoten van al het lekkere eten, maar ook van het amusement dat hun werd aangeboden.
De dag werd ingeluid met een gebed van pater Fransiscus, waarna Jerry van Keeken een korte fitnesstraining gaf. Zittend in hun stoel of staand mochten onze seniore gasten de spieren van armen en benen een beetje losgooien onder begeleiding van de fysiotherapeut. Velen hebben hier gretig gebruik van gemaakt. Het programma voorzag verder in mooie muziek aangeboden door het blaasensemble Maties en een dansoptreden door een Chinese dansgroep van Kong Ngie Tong Sang. Als neusje van de zalm en ter afsluiting van de dag was er een optreden van Humphrey & Friends. De dansvloer was bijna te klein; leeftijd speelde helemaal geen rol toen men zich liet begeleiden op de tonen van deze a capella zangformatie. Ondertussen genoten de gasten van de heerlijke snacks, het lekkere eten en drinken. Onze dank gaat uit naar alle sponsors en weldoeners. Mede dankzij hun ondersteuning alsook de volledige overgave waarmee het team van Welzijnszorg zich heeft ingezet, mag worden gezegd dat deze dag voor velen een onvergetelijke is geworden.

OMHOOG Jaargang 62, editie 41, 04 november 2018Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: