Fundraising voor Fatimaparochie

Door Pierre Wong –

Op 28 oktober a.s. zal er in de tuin van de bisschop aan de Henk Arronstraat een fundraising gehouden worden t.b.v. de restauratie van de Fatimakerk. De Fatimakerk aan de Calcuttastraat is genoemd naar het Portugese stadje Fatima waar moeder Maria verschenen is aan de drie kinderen Lucia, Francisco en Jacintha. In 2017 zijn twee van de drie kinderen t.w. Francisco en Jacintha heilig verklaard door paus Franciscus. De maand oktober is de maand van de rozenkrans. Het rozenkransgebed is niet alleen een tekst of gebed dat men prevelt of bidt, maar het is ook een gebedsvolhouding van het delen van elkaar’s talenten en het ondersteunen van datgene dat de kerkgemeenschap sterker maakt.
De Fatima kerk heeft veel mensen die hulp nodig hebben. Door deel te nemen aan deze fundraising kunt u het werk van de kerk ondersteunen. Met de opbrengsten van deze fundraising zal de Fatimaparochie in staat gesteld worden om de zware houtluizenplaag te bestrijden en om de renovatie van de Fatimaparochie te verwezenlijken. Er zal ter plekke worden gekookt en voeding ter verkoop aangeboden worden. Verkocht zullen worden: nasi, bami, bakso, lemper, ijs teler, dawet, en nog veel meer. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Anthony en Dario uit Peru op de panfluit. Op deze dag zal er ook een dansoptreden zijn en een expositie van de kunstenaar Michel Wong Loi Sing.
Fundraisen of fondswerving houdt in, gelden bij elkaar verzamelen. We kunnen het niet zonder u. De Fatimakerk heeft u nodig. Kom dus massaal op 28 oktober en help ons deze doelen te verwezenlijken. De tijd is van 12.00 – 16.00 uur. Entree is SRD 5 en als u een speciale bijdrage wilt leveren door een VIP kaart te kopen, krijgt u een snackbox en een drank naar keus. De organisatie hoopt u op den 28e in volle getale te zien.

OMHOOG Jaargang 62, editie 40, 28 oktober 2018Categorieën:geloof en leven

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: