Begikerki mannengroep

door Sonny Waterberg –

Maandelijks bijeen
De Begikerki in de Fatima kerk heeft thans ook een speciale mannengroep en wordt genoemd De BEGIKERKI-MANNENGROEP. Deze Begikerki-mannengroep staat onder leiding van een team met coördinatie van broeder Graskamp en ondergetekende, diaken Waterberg.
Jozua zegt in 24,15: “Maar ik en mijn huis, wij zullen de Heer dienen”.
Amos zegt in 4,6: “Mijn  volk gaat te gronde, door gebrek aan kennis”.
We zijn, net als alle andere mannengroepen van de r.-k. kerk, ook lid van CMMS (Catholic Men’s Ministry Suriname). We komen elke eerste vrijdag van de maand bijeen in de parochiezaal van de Fatimakerk van 19.00 uur tot 21.00 uur. Onze eerste bijeenkomst is op vrijdag 7 september.

Oproep
Mannen sluit je aan. Je hoeft niets te weten. Het is juist beter. De Heilige Geest gaat ons machtig leiden. Neem andere mannen die zich willen aansluiten mee, al zijn ze nog niet katholiek. Heeft u vragen? Maak gerust contact met ons.
Heeft u twijfels? Kijk maar in de Bijbel wat mensen allemaal moesten doorstaan, om de God van Abraham, Izaak en Jakob te kunnen volgen in Jezus Naam. Weet, de vijand gaat dat nooit toestaan. De Heer laat daarom bepaalde beproevingen in je leven toe, zodat je regelmatig de kans krijgt voor Hem te blijven kiezen in Jezus Naam.
Matteus 19,30 zegt: “Zo zullen de laatsten de eersten zijn en de eersten de laatsten”.
Waar staat u? Kies nu, voor Jezus alleen.
Ik wens u Gods zegen en verheug mij u te verwelkomen bij onze Begikerki Mannengroep! Bigi odi.
Sonny Waterberg
Diaken Bisdom Paramaribo
Mobiel: 7179460

OMHOOG Jaargang 62, editie 35, 02 september 2018Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: