Bijzondere huwelijksinzegening

Door pater Iyke –

Op vrijdag 20 juli 2018 jl vond de huwelijksinzegening plaats van de heer Koch Andreas en Riebeek Patricia Joan. Ze zijn speciaal afgereisd van Nederland naar Suriname om in de Barmhartige Samaritaan de zegening te ontvangen. De ceremonie lag in handen van de jongerengroep en zij hebben het beste laten zien. Het is een heel mooi en geweldige dienst geweest. Op zaterdag 21 juli mochten de jongeren op kosten van het echtpaar naar Overbridge, waar er voor alles gezorgd werd en zij mochten genieten van een leuke dag. De jongerengroep en de parochie gemeenschap dankt het echtpaar heel hartelijk en wens dit echtpaar het aller beste toe. Many Thanks namens Pater Iyke, de jongerengroep en overige parochie gemeenschap.Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: