KCV met fosten patu op sportdag St.-Clemens

Door Lucille Samson-Karg –

Keuken
Het woord fosten patu doet menigeen gelijk denken aan de lekkere moksaleysi en soepen met Surinaamse aardvruchten en bananen; met die heerlijke kokosmelk erin, die de smaak helemaal afmaakt. We mogen ons daarom verheugen op zaterdag 4 augustus a s. wanneer de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) tijdens de sportdag op het Mgr. Aloysius Zichem sportcomplex de keuken zal voorzien van allerlei heerlijke gerechten uit grootmoeders tijd. Naast de warme schotels en soepen zullen ook heerlijke hapjes verkrijgbaar zijn: karuboyo, dokoen, pannenkoek en nog veel meer. Die gingabiri zal natuurlijk ook niet ontbreken.

Sportdag
De sportdag wordt georganiseerd door de jongerenclub van de St.-Clemensparochie. Het gehele jaar door heeft de St.-Clemens verschillende activiteiten in verband met haar 50-jarig bestaan. Deze sportdag volgt na de succesvolle talentenshow in mei.
Er zullen verschillende activiteiten zijn: voetbal, slagbal en fun games zoals estafette, touwtrekken, zakspringen, flesjes vullen. Daarnaast zullen de jongeren tot en met 14 jaar voetbal- en volleyskills worden aangeleerd. Verwacht wordt dat alle parochies in groten getale zullen opkomen, niet alleen voor actieve deelname aan de sportevenementen maar ook als supporter.

Fundraising
De organisatie houdt er rekening mee dat eenieder aan zijn trekken zal moeten komen, dus wordt gezorgd voor voldoende toevoer van consumptie ter plekke, maar meenemen mag ook.
Het fosten-patuproject is een fundraisingsactiviteit van de KCV. De middelen zijn nodig voor renovatie en onderhoud van haar dienstencentrum aan de Awaradam no. 15. Kom, doe mee en ondersteun zo het gouden jubileum van de St.-Clemensparochie en de fondsvorming van de KCV.
SAMEN ZIJN WE STERK!

OMHOOG Jaargang 62, editie 30, 29 juli 2018Categorieën:geloof en leven

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: