Kotoshow bij 155 jaar Keti Koti

Fotoverslag van de kotoshow op 1 juli 2018 in het Kerkelijk Museum.

In verband met 1 juli, Keti Koti, is er in het kerkelijk museum op die dag een kotoshow gehouden, op initiatief van Mgr. Karel Choennie. Het doel was om gezellig samen te zijn, maar ook om meer bekendheid te geven aan het kerkelijk museum en te fundraisen.
Er waren acht deelnemers aan deze kotoshow: M. Wong Loi Sing, H. Mijnaar, J. Oosterling, G. Ravenberg-Noslin, Y. Windzak, A. Alberga, G. Windzak en G. Martens. Het ontwerp van J. Oosterling behaalde de eerste plaats. Haar model was Monica Drenthe. De winnaar kreeg een waardebon van SRD 1.000,- Lucky Store.
De jury bestond uit mevrouw Christine van Russel-Henar, directeur van het Kotomuseum, Natasha Ristie, medewerker van het Kotomuseum en Judith Uiterloo, sieradenontwerpster van Atelier Doré.Het evenement werd opgeluisterd door de Bishop’s House Band onder leiding van Freddy Todie. De acht koto’s die tijdens de show werden gepresenteerd zijn nu te bezichtigen in het kerkelijk museum.

OMHOOG Jaargang 62, editie 27, 08 juli 2018Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: