Talentenavond St.-Clemens: Ik kies voor de Heer

Door Urly Misiedjan –

Jongeren van de St.-Clemensparochie hebben een talentenavond georganiseerd in de Schakel op vrijdag 4 mei jl. om ook een bijdrage te leveren aan de feestelijke activiteiten van 50 jaar St.-Clemens en om God te danken voor de afgelopen 50 jaren.
Talenten werden getoond in de vorm van onder andere zang, dans en toneel. De avond begon met een band die overigens de gehele avond het geheel muzikaal aan elkaar verbond. De hele kleintjes zongen uit volle borst het volkslied waarna de missie van de kerk werd gepresenteerd: De St.- Clemenskerk is een hechte geloofsgemeenschap waar alle parochianen participeren aan de opbouw van Gods koninkrijk.
Afwisselend kon het publiek genieten van diverse groepen zoals de 4 J’s en de dansbediening Glory to God. Ook Emanuel Sanvisie leverde een bijdrage aan de mooie avond. Behalve talent van St.-Clemens hebben andere parochies en vrienden ook een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze talentenavond.
Het publiek heeft zich geamuseerd en ziet graag meer van dergelijke activiteiten. De jongeren van de St.-Clemensparochie blikken terug op een gezegende avond waarin vooral jongeren de Heer groot hebben gemaakt met hun talent.

OMHOOG Jaargang 62, editie 20, 20 mei 2018Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: