Paasviering zieken en senioren Parochie Noord

Aangeboden door pater Jan Verboogen SDS –

Na de Heilige Mis in de kerk ter ere van de verrijzenis van Jezus op 2 april jl. was er in de parochiezaal van de H. Driekoningenkerk de paasviering voor de zieken en bejaarden. Ondanks de harde regenbuien was de zaal toch flink gevuld. Voor iedereen was er een zitplaats. We waren nauwelijks binnen of we kregen al drinken en snacks.
De organisatie verliep uitstekend. Elke tafel had een nummer met daaraan een medewerkster gekoppeld, die voor haar mensen zorgde, zodat die niets tekort kwamen. De samenkomst werd opgeluisterd met vrolijke muziek en zang. De mensen kwamen in stemming en al snel verschenen enkele op de dansvloer, die later rijkelijk werd gevuld met vrolijke parochianen. Zelfs pater Jan deed een paar stapjes mee.
Ondertussen waren de ziekenverzorgers in de keuken druk bezig om de mensen met nog meer lekkers te verwennen. Het was duidelijk dat iedereen genoot. Zo werden de alledaagse strubbelingen even vergeten. Bij vertrek kreeg eenieder een tasje gevuld met een flesje vers wijwater. Ook de chocoladepaaseitjes ontbraken niet. Al met al een zeer geslaagde paasviering met name door de inspanning van de ziekenverzorgers. Zij kunnen trots zijn op hun prestaties voor de zieke en bejaarde medeparochianen.

OMHOOG Jaargang 62, editie 15, 15 april 2018Categorieën:geloof en leven, verslag

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: