De lessen van de School of Music and Liturgy starten

door Albert Arens

Start
Zaterdag 10 februari aanstaande is de eerste lesdag van School of Music and Liturgy. Het muziek lesprogramma start om 10.00 uur en duurt tot 14.15 uur. De lessen zijn bedoeld van kinderen en jongeren uit de parochies. De deelnemers krijgen iedere twee weken training tot eind augustus. Dan wordt het cursusprogramma afgesloten met een presentatieweekend.
Het doel van de School of Music and Liturgy is om jongeren in de parochies muziekles en training te bieden om actief te kunnen zijn in bands, koren of als voorzanger.

Lesonderdelen
Drums, gitaar, percussie, zang, piano/keyboard, band, muziektheorie, liturgie en koordirectie. De deelnemers krijgen les van professionals. Er wordt ingespeeld op het niveau van de deelnemer. Er wordt lesgegeven in groepen maar ook individueel.

Kinderen
Ook voor kinderen vanaf 8 jaar is er een programma. De kinderen krijgen samen kooroefening en kunnen zich opgeven voor instrumenten en dans. Kinderen die uit één parochie komen worden dus eigenlijk getraind als jeugdkoor voor de eigen parochie.

Koordirectie
Wie een jeugdkoor wil dirigeren krijgt lessen en praktijktraining. Op het einde van de cursus zullen deze deelnemers een kort optreden dirigeren! Je wordt ondersteund wanneer je je eigen koor wil dirigeren in de parochie.

Overzicht
Start van het trainingsprogramma: zaterdag 10 februari, 10.00 uur tot 14.15 uur
Lengte van de cursus: 14 zaterdagen, om de twee tot drie weken tot eind augustus
Kosten: SRD 60 per persoon per zaterdag, SRD 30 voor kinderen t/m 15 jaar voor het jeugdkoor-programma, eenmalig SRD 30 inschrijvingskosten (indien nog niet ingeschreven)
Aanmelding: Meld je aan via je parochie of direct via de Dienst GCC: dienstgcc@bisdomparamaribo.org Telefoon: 476888 | 424245Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: