De School of Music and Liturgy is gestart!

Door Albert Arens – 

Zang en instrumenten
Afgelopen weekend is de School of Music and Liturgy van start gegaan met een introductieweekend. Het doel van de School of Music and Liturgy is om jongeren in de parochies muziekles en training te bieden om actief te kunnen zijn in bands, koren of als voorzanger. De deelnemers uit verschillende parochies volgen workshops drums, gitaar, zang, piano/keyboard, band, muziektheorie en koordirectie. De deelnemers krijgen les van echte professionals.

Lesduur en tijden
Het introductieweekend was een succes! Na evaluatie hebben de workshopleiders een programma gemaakt waarmee vanaf zaterdag 10 februari om de twee weken op zaterdagochtend de deelnemers zoveel mogelijk aan hun trekken zullen komen. Deelnemers volgen vier uur les, van 10.00 uur tot 14.15 uur, in verschillende onderwerpen of op verschillende instrumenten. De training duurt in totaal 14 zaterdagen.

Kinderen
Ook voor kinderen vanaf 8 jaar is er een programma. Tijdens het introductieweekend bleek dat hier veel belangstelling voor is. De kinderen krijgen samen kooroefening en kunnen zich opgeven voor instrumenten en beweging.

Koordirectie
Wie een jeugdkoor wil dirigeren krijgt lessen en praktijktraining. Op het einde van de cursus zullen deze deelnemers een kort optreden dirigeren! Je wordt ondersteund wanneer je je eigen koor wil oprichten.

Start van de training
Zaterdag 10 februari, 10.00 uur tot 14.15 uur
Lengte van de cursus: 14 zaterdagen, om de twee tot drie weken tot eind augustus
Kosten: SRD 60 per persoon per zaterdag
Eenmalig SRD 30 inschrijvingskosten
Aanmelding: Meld je aan via je parochie of direct via de Dienst GCC: dienstgcc@bisdomparamaribo.org Telefoon: 476888 | 424245

OMHOOG Jaargang 62, editie 03, 21 januari 2018Categorieën:geloof en leven, liturgie

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: