Van de kanselarij

VERTREK PATER CRESCENT

Begin september vertrekken zowel ptr Crescent Iloka als ptr Iyke Ugwu voor vakantie naar Nigeria. Echter zal ptr Crescent niet meer terugkeren naar Suriname. Dit besluit heeft hij genomen uit persoonlijke overwegingen en meegedeeld aan de bisschop. Hoewel wij niet graag een priester zien vertrekken, respecteren wij zijn besluit en bidden wij om Gods genade over zijn priesterlijke bediening in Nigeria.

Placeholder Image

VRIJWILLIGERS gevraagd!

Recentelijk heeft mgr Choennie officieel een audiovisuele zaal in het kerkelijk museum geopend, die vooral gebruikt zal worden om (school)kinderen te ontvangen voor een programma gericht op het aankweken van liefde voor de schepping en het besef van het belang van natuurbescherming. De inrichting van deze zaal, die inmiddels is vernoemd naar mgr W. de Bekker, kon worden gedaan m.b.v. financiering van Conservation International Suriname en de Jacques de Leeuw Stichting (Ned.). Thans wordt er hard aan gewerkt om met het nieuwe schooljaar 2017-2018 te starten met een dagelijks programma voor de leerlingen van de bovenbouw van het RK-basisonderwijs. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om 1 (één) ochtend in de week met groepen van 20 tot 25 leerlingen bezig te zijn. Houdt u van werken met kinderen en wilt u graag bijdragen aan hun morele vorming? Beschikt u over vaardigheden om kinderen te kunnen begeleiden in hun leerproces? En bent u ’s ochtends vrij om u hiervoor in te zetten? Dan nodigen wij u van harte uit u aan te sluiten bij het dynamisch team van leiders, dat het programma voor de leerlingen zal verzorgen in het kerkelijk museum en in de tuin van het Bisschopshuis.

Aanmelding kan het liefst via e-mail op het adres: secretariaat@bisdomparamaribo.org

Telefonisch kan op de nummers tel. 425762 of 425918 bij de hr Paul Tjon Kiem Sang of bij mw Soe Tjon Poen Gie. Aanmelden kan tot 01 september 2017!Categorieën:BISDOM

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: