vernieuwing eeuwige geloften

Zuster Boomiki (staand rechts)en Regina (zittend rechts) hebben op het feest van de Kruisverheffing hun eeuwige professie vernieuwd.

De zusters SSVM (Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara) vernieuwen hun eeuwige geloften op het feest van v ande Kruisverheffing op 14 september. De zusters hebben hun communiteit gevestigd in het Maria Internaat aan de Henck Arronstraat 77. De communiteit draagt de naam van Moeder van Altijddurende Bijstand. Hun missie begon op 13 november 2010 in ons land. Hun komst viel symbolisch samen met de heropening van de kathedraal die 22 jaar gesloten was. Het was alsof God iets nieuws wilde beginnen in Suriname. Naast het werk in het Maria Internaat, hebben de zuster speciale aandacht voor jongeren en verzorgen ze jeugdkampen. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk vanwege Covid-19. Zij verzorgen ook het apostlaat onder de spaanssprekende katholieken in ons land.Categorieën:geloof en leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: